Bis in Utrecht

Bis in Utrecht

Bis in Utrecht Steak Tartaar
Vandaag hadden we het afscheid van onze leidinggevende, Mark. Na een uurtje bowlen in het hartje van Utrecht zijn we naar een restaurant gelopen aan de Lijnmarkt, restaurant Bis. Daar hebben we met onze afdeling een driegangen menu gegeten. Er was een groepsmenu en daaruit kon je een aantal dingen kiezen. Ik begon met een steak tartaar met huisgemaakte piccalilly, een crostini en een Bilts hennenei.

Bis in Utrecht Ballotine van Polderhoen
Mijn hoofdgerecht was een ballotine van polderhoen met een farce van pistache en marsala jus. Een ballotine is overigens gevuld gevolgelte. Het was dus gevuld met pistache. Erbij verschillende groenten van de grill en een aardappelpuree.

Bis in Utrecht Grand dessert
Als toetje het “grand dessert” met allerlei verschillende zoete gerechten. Per tafel kwam een groot bord met het lekkers. Op het bord: gepocheerde ananas, crème brûlee, chocolademousse, brownie, citroenijs en aardbeien. Het eten was prima, zeker wanneer je met een grotere groep komt. Jammer alleen dat er soms wat vergeten werd zoals de chevice van makreel bij het trio van makreel bij een van mijn collega’s en de chocolademousse op een bord wat ook bij onze tafel stond. In ieder geval was het een leuke en gezellige avond.

Restaurant Bis
Lijnmarkt 26
3511 KH Utrecht

0
(99 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top