Spaghetti met Bonen Erbij

Spaghetti met Bonen Erbij

Spaghetti met Bonen Erbij
Met al die potjes HAK op het keukenaanrecht moet je toch wel wat koken met “bonen erbij”. Het werd deze spaghetti met de bonenmix: kapucijners, bruine en witte bonen.

Ingrediënten: spaghetti, 300 gram gehakt, 1 teentje knoflook, tijm, 1 rode paprika, 125 gram champignons, 1 potje HAK bonenmix kapucijners, bruine en witte Bonen, 2 tomaten, 300 ml gezeefde en gekruide tomaat, zout, peper,

Aantal personen: 4

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 300 gram gehakt met 1 uitgeperst teentje knoflook en wat tijm tot het gehakt bruin en rul is. Voeg 1 in blokjes gesneden rode paprika toe. Bak een paar minuten mee. Voeg vervolgens 125 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg daarna 1 potje HAK bonenmix, 2 in blokjes gesneden tomaten en 300 ml gezeefde en gekruide tomaat toe. Laat 10 minuten zachtjes pruttelen. Breng op smaak met zout en peper. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!

0
(145 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top