Bloemkool met Kerriesaus

Bloemkool met Kerriesaus

Bloemkool met Kerriesaus
Ingrediënten: bloemkool, 1 ui, 1 theelepel sambal, knoflookpoeder, laos, kurkuma, paprikapoeder, 1 eetlepel bloem, water, zout,

Kook bloemkool, in roosjes gesneden, beetgaar in kokend water met wat zout. Bak voor de kerriesaus 1 gesnipperde ui met 1 theelepel sambal en naar smaak knoflookpoeder, laos, kurkuma en paprikapoeder tot de ui zacht is. Voeg 1 eetlepel bloem toe. Bak even mee. Voeg vervolgens geleidelijk water toe, zoveel tot je de gewenste dikte hebt bereikt. Serveer de bloemkool met de kerriesaus. Eet smakelijk.

(169 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top