Bloemkool met Kerriesaus

Bloemkool met Kerriesaus

Bloemkool met Kerriesaus
Ingrediƫnten: bloemkool, 1 ui, 1 theelepel sambal, knoflookpoeder, laos, kurkuma, paprikapoeder, 1 eetlepel bloem, water, zout,

Kook bloemkool, in roosjes gesneden, beetgaar in kokend water met wat zout. Bak voor de kerriesaus 1 gesnipperde ui met 1 theelepel sambal en naar smaak knoflookpoeder, laos, kurkuma en paprikapoeder tot de ui zacht is. Voeg 1 eetlepel bloem toe. Bak even mee. Voeg vervolgens geleidelijk water toe, zoveel tot je de gewenste dikte hebt bereikt. Serveer de bloemkool met de kerriesaus. Eet smakelijk.

0
(169 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top