Met de Barbecuesloep door Amsterdam

Met de Barbecuesloep door Amsterdam

Met de Barbecuesloep door Amsterdam
Vandaag hadden we vanuit het werk van Michel een personeelsuitje, een rondvaart op een barbecuesloep van Mokum Events door de grachten van Amsterdam. Bijna leek het er op dat het niet door zou gaan. Regen en wind zou roet in het eten blazen. Echter klaarde het op en konden we voordat we de boot op gingen toch nog even buiten op een terras zitten.

Met de Barbecuesloep door Amsterdam
In een volle sloep gingen we de grachten op. Tijdens het varen hadden we regelmatig wat regendruppels, maar ook wel regelmatig wat zon. De gids vertelde over Amsterdam en al snel stonden de bordjes klaar. Op het menu saté, hamburgers, spareribs en biefstuk. Verder nog op tafel allerlei salades en stokbrood. Was het lekker, mwah, een echte kooltjesbarbecue is lekkerder dan een bakplaat.

0
(25 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top