Surinaamse Bami

Surinaamse Bami

Surinaamse Bami
Ingrediënten: spaghetti, 1 ui, 2 teentjes knoflook, stukje gember, Chinese vijfkruidenpoeder, 1/2 Maggi blokje (zo’n vierkante), 1 kipfilet, 1 theelepel tomatenpuree, beetje water, 2 eetlepels sojasaus, 1 eetlepel ketjap manis,

Aantal personen: 2

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook en een fijngehakt stukje gember tot de ui zacht is. Voeg Chinese vijfkruidenpoeder en 1/2 Maggi blokje toe. Bak kort mee. Voeg vervolgens 1 in blokjes gesneden kipfilet toe. Bak tot de kipfilet bruin is. Voeg 1 theelepel tomatenpuree met een beetje water toe. Roer even goed door. Voeg vervolgens de gekookte spaghetti, 2 eetlepel sojasaus en 1 eetlepel ketjap manis toe. Roer goed door elkaar. Eet smakelijk!

0
(855 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top