Rijst met Hamlapje, Paprika, Appel en Banaan

Rijst met Hamlapje, Paprika, Appel en Banaan


Ingrediënten: rijst, 2 hamlapjes, zout, peper, gemberpoeder, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 stukje gember, 1/2 bouillonblokje, 1 rode paprika, 1 appel, 2 eetlepels ketjap manis, 2 bananen,

Aantal personen: 3

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bestrooi 2 in blokjes gesneden hamlapjes met zout, peper en gemberpoeder. Bak de hamblokjes bruin in hete boter. Schep het uit de pan. Doe nieuwe boter in de pan en bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook, 1 stukje fijngehakte gember en 1/2 verkruimeld bouillonblokje tot de ui zacht is. Voeg vervolgens 1 gesneden rode paprika en 1 in blokjes gesneden appel toe en bak een paar minuten mee. Doe het vlees terug in de pan. Voeg 2 eetlepels ketjap manis en 2 in plakjes gesneden bananen toe. Warm het geheel goed door. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!

(70 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top