Britt’s Pannenkoeken

Britt’s Pannenkoeken

Britt's Pannenkoeken
Britt wilde vandaag pannenkoeken bakken als lunch. Het recept had ze van Tom. Lekkere pannenkoeken waren het geworden (en een hele stapel zo).

Ingrediƫnten: 3 eieren, 750 ml melk, 1 zakje bakpoeder, 1 zakje vanillesuiker, zout, 450 gram patentbloem, spek, appel, kaas, banaan, rozijnen,

Aantal pannenkoeken: 18

Klop 3 eieren luchtig. Voeg 750 ml melk toe. Klop goed. Voeg vervolgens 1 zakje bakpoeder, 1 zakje vanillesuiker en wat zout toe. Roer goed door. Voeg dan geleidelijk ongeveer 450 gram patentbloem toe. Doe dit geleidelijk zodat je de juiste dikte krijgt, het kan dus soms wat meer of juist wat minder zijn.

Verwarm een pan op hoog vuur. Doe er een mespuntje boter in en smeer dit met keukenrol over de hele bodem. Als er damp vanaf komt kan je beginnen met pannenkoeken bakken. Bak de pannenkoeken goudbruin. Voeg steeds een klontje boter toe en wrijf dat uit als je een nieuwe pannenkoek wilt bakken. Varieer de pannenkoek met extra’s. Wij hadden spek, appel, kaas, banaan en rozijnen (even geweld in water) in allerlei combinaties. Smul ze!

0
(65 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top