Sandwich Tramezzini Royaal

Sandwich Tramezzini Royaal

Sandwich Tramezzini Royaal
Deze week kreeg ik een mand met allerlei lekkers van De Ruijter inclusief wat kaartjes met ideeën voor bijzondere broodjes. De Tramezzini Royaal leek me wel erg lekker. Kortom Bebogeen en pecannoten gekocht en boterhammen gesmeerd. Hoe je het maakt? Simpel!

Haal de korstjes van 3 witte sneetjes brood. Smeer 1 sneetje brood met wat boter. Bestrooi met De Ruijter royale hagel. Leg vervolgens een snee brood er op. Smeer hier een royale laag De Ruijter bebogeen (karamelpasta) op. Verdeel hier wat pecannoten op. Leg vervolgens het laatste sneetje brood er boven op. Eet smakelijk!

0
(20 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top