De Plantage – Veenendaal

De Plantage – Veenendaal

De Plantage – Veenendaal
Tien jaar Brutsellog, dat had ik 10 jaar geleden nooit gedacht. Uiteraard moet dat gevierd worden en dat deden we bij De Plantage in Veenendaal. Het was nog lekker weer, dus nog lekker op het terras kunnen eten. De allereerste foto hoort eigenlijk de laatste zijn, maar het was zo’n verrassing!

De kok, Maarten, kwam met een hele plank met allerlei kleine desserts en sterretjes! Dat maakte het wel helemaal een feestje! Op de plank huisgemaakt cookie-dough ijs, vanille-ijs met verse aardbeien, warm appeltaartje met kaneelijs, een soesje, fruit en Brutsellog 10 jaar in chocolade gesmolten.

De Plantage - Veenendaal nacho's
We begonnen met een bordje met nacho’s met kaas en guacamole en crème fraîche.

De Plantage - Veenendaal hot mexican
Zelf nam ik op aanraden van Britt de “Hot Mexican”, een burger van Angus beef met bacon, cheddar cheese, jalapeno pepers, rode ui en guacamole. Inderdaad een ‘awesome’ burger.

De Plantage - Veenendaal mixed grill
Michel koos de mixed grill met bavet bief, varkenshaasmedaillon, kipfilet en sparerib. Zowel de mixed grill en de hot mexican werden geserveerd met Vlaamse frieten en een kleine salade. Beide hebben we heerlijk gegeten, aanrader!

De Plantage Veenendaal
Markt 8
3901 DM Veenendaal

0
(67 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

8 thoughts on “De Plantage – Veenendaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top