Pizzaatje van Pizza on Wheels

Pizzaatje van Pizza on Wheels

Pizzaatje van Pizza on Wheels
Een wielerwedstrijd in en rondom Veenendaal. Michel en Britt waren al de hele middag op pad om de wielrenners een paar keer te zien op de Posbank. Daarna de auto thuisgebracht en snel op de fiets het centrum van Veenendaal in, daar kwamen ze nog een paar keer langs en uiteindelijk finishen. Tom stond ook langs het parcours om pizza’s te bakken en uiteraard hebben we daar een stukje pizza gegeten. De pizza’s waren natuurlijk gebakken in de pizzaoven op wielen van Pizza on Wheels op Facebook

0
(53 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top