De Bijenmarkt in Veenendaal

De Bijenmarkt in Veenendaal

De Bijenmarkt in Veenendaal pannenkoek spek ui kaas
Nog 2 kaarten hadden we over van de spaaractie voor de ‘tweede pannenkoek gratis’ actie van onze Jumbo. Deze kaarten moesten voor eind augustus op, daarom zijn we vandaag naar De Bijenmarkt gegaan om pannenkoeken te eten. Heerlijk om na het werk eens niet te hoeven koken! Deze keer hadden we iets meer variatie qua pannenkoeken. Zelf nam ik de pannenkoek met spek, ui en kaas.

De Bijenmarkt in Veenendaal ananas spek pannenkoek
Britt koos voor de pannenkoek ananas spek.

De Bijenmarkt in Veenendaal pannenkoek ham kaas salami
De heren, Michel en Tom, waren wel eensgezind. Zij kozen beide de pannenkoek met ham, kaas en salami. Nadat de bestelling was opgenomen waren de pannenkoeken er weer razendsnel. In ieder geval we hebben lekker gegeten en de pannenkoeken waren erg lekker!

De Bijenmarkt
Nieuweweg-Noord 267A
3905 LW Veenendaal
Tel: 0318-506469

(103 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Back To Top