Surinaamse Bami

Surinaamse Bami

Surinaamse Bami
Ingrediënten: spaghetti, 1 ui, 2 teentjes knoflook, Chinese vijfkruidenpoeder, gemberpoeder, 1/2 Maggi blokje (zo’n vierkante), 2 kipfilets, 1 theelepel tomatenpuree, beetje water, 2 eetlepels sojasaus, 1 eetlepel ketjap manis, 1 eetlepel gehakte selderie,

Aantal personen: 2

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook tot de ui zacht is. Voeg Chinese vijfkruidenpoeder, gemberpoeder en 1/2 Maggi blokje toe. Bak kort mee. Voeg vervolgens 2 in blokjes gesneden kipfilets toe. Bak tot de kipfilet bruin is. Voeg 1 theelepel tomatenpuree met een beetje water toe. Roer even goed door. Voeg vervolgens de gekookte spaghetti, 2 eetlepel sojasaus, 1 eetlepel ketjap manis en 1 eetlepel selderie toe. Roer goed door elkaar. Eet smakelijk!

0
(154 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

5 thoughts on “Surinaamse Bami

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top