Surinaamse Bami

Surinaamse Bami

Surinaamse Bami
Ingrediënten: spaghetti, 1 ui, 2 teentjes knoflook, Chinese vijfkruidenpoeder, gemberpoeder, 1/2 Maggi blokje (zo’n vierkante), 2 kipfilets, 1 theelepel tomatenpuree, beetje water, 2 eetlepels sojasaus, 1 eetlepel ketjap manis, 1 eetlepel gehakte selderie,

Aantal personen: 2

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook tot de ui zacht is. Voeg Chinese vijfkruidenpoeder, gemberpoeder en 1/2 Maggi blokje toe. Bak kort mee. Voeg vervolgens 2 in blokjes gesneden kipfilets toe. Bak tot de kipfilet bruin is. Voeg 1 theelepel tomatenpuree met een beetje water toe. Roer even goed door. Voeg vervolgens de gekookte spaghetti, 2 eetlepel sojasaus, 1 eetlepel ketjap manis en 1 eetlepel selderie toe. Roer goed door elkaar. Eet smakelijk!

(153 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

5 thoughts on “Surinaamse Bami

  1. we hebben heerlijk gegeten ,de surinaamse bami is een blijvertje,wegens tijdgebrek heb ik er zoetzure komkommer en gebakken eieren bij gedaan

Comments are closed.

Back To Top