Nasi Keboeli

Nasi Keboeli
Ingrediënten: rijst, 1 ei, 1 eetlepel sojasaus, 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, ketoembar, kaneel, kruidnagelpoeder, nootmuskaat, 1/2 prei,

Aantal personen: 3

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking en laat het afkoelen. Roer er 1 geklutst ei en 1 eetlepel sojasaus door. Bak 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek met 1 gesnipperde ui, 2 fijngehakte teentjes knoflook en 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg de kruiden (ketoembar, kaneel, kruidnagelpoeder en nootmuskaat, hoeveelheid naar eigen smaak) toe, roer even door. Voeg 1/2 in ringen gesneden prei toe. Roerbak even mee. Voeg de rijst toe. Warm het geheel al roerend goed door. Erbij nog wat Koreaanse balletjes van gisteren. Eet smakelijk!

(10 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.