Allerlei hapjes

Allerlei hapjes

Allerlei hapjes
Wanneer je jarig bent mag je kiezen wat je eet. Nu was Britt donderdag de 13de jarig, maar vandaag vierde ze het. Ze wilde graag allerlei hapjes maken. Dus de hele tijd door stond er vandaag allerlei lekkers op tafel. Wat er allemaal op tafel stond?

Nacho’s met cheddar cheese, guacamole en crème fraîche dip. De nacho’s zijn de sweet chili nacho’s van perfect merk. De nacho’s hebben we met wat cheddar cheese ongeveer 1 minuut in de magnetron gedaan. De crème fraîche dip was een mengsel van crème fraîche, honing en peper. De guacamole had Tom meegenomen, die had hij thuis al gemaakt.

quiches
Verder quiches, gewoon ontbijtspekjes met prei gebakken. Dit gemengd met geklutste eieren, zout en peper. Deze in cupcakevormpjes gedaan en ongeveer 20 minuten gebakken in de oven. Echt handig waren de papieren cupcakevormpjes trouwens niet die bleven plakken, maar eenmaal er af gepeuterd waren ze best wel lekker.

saucijzenbroodjes
Met wat bladerdeeg, runderchipolat’s en curry maakten we ook wat mini-saucijzenbroodjes.

kaashapjes
De kaashapjes maakte ik met wat overgebleven bladerdeeg, kaas en curry.

koreaanse gehaktballetje
Oeps, die waren wat pittig. Van Meatballs & Co had ik nog Koreaanse kruiden. Daarvan maakten we gehaktballetjes. Alleen deze dus waren iets te pittig.

wraps
Als laatste op de foto maakten we verschillende soorten wraps. Wraps met zalmsalade en wraps met gerookte kip. De zalmsalade had ik overigens ook zelfgemaakt.

Niet op de foto: de meloen met rookvlees, plakjes grillworst en plakjes fuet worst. In ieder geval was het wel gelukt dacht ik zo!

0
(511 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top