Wraps met Gehakt, Courgette en Champignons

Wraps met Gehakt, Courgette en Champignons

Wraps met Gehakt, Courgette en Champignons
Ingrediënten: 1 ui, 1 theelepel sambal, 250 gram gehakt, 1 courgette, 2/3 rode paprika, 125 gram champignons, gembersiroop, chilisaus, Marks & Spencer smokey tomato sauce, ketjap manis, zout, 6 tortilla wraps,

Aantal personen: 3

Bak 1 gesnipperde ui met 1 theelepel sambal tot de ui bruin is. Voeg 1 in blokjes gesneden courgette en 2/3 in blokjes gesneden rode paprika toe. Bak tot de courgette zacht is. Voeg 125 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg vervolgens naar eigen inzicht wat gembersiroop, chilisaus, smokey tomaat sauce en ketjap manis toe. Warm even door. Breng op smaak met zout. Verwarm de tortilla’s volgens aanwijzing in de magnetron. Vul de wraps met de groenten. Eet smakelijk!

0
(68 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top