High Tea bij Ups & Downies Veenendaal

High Tea bij Ups & Downies Veenendaal

High Tea bij Ups & Downies Veenendaal
Britt is jarig en daar hoort natuurlijk een taartje bij. Bij het zoeken naar een leuk plekje om taart te eten in Veenendaal kwamen we uit bij Ups & Downies. Een lunchzaak waar verstandelijk gehandicapten werken. Dat leek ons wel wat en helemaal toen bleek dat ze ook een high tea serveerden. Kortom de beslissing was snel gemaakt!

Samen met Celina en Britt zijn we dan vanmiddag lekker gaan high teaën. Het tafeltje was al gedekt toen we binnen kwamen. We konden ook buiten zitten, maar dat was nog warmer dan binnen, binnen was airco. Al snel werd de high tea serveert.

Op tafel twee kleine quiches met prei en ontbijtspek, sandwiches met gerookte kip en pesto en sandwiches met zalm, zongedroogde tomaatjes en kappertjes. Verder scones met aardbeien jam, room en honing, chocolade en vanille muffins en bonbons van Tamminga, dé bonbonmaker van Veenendaal. De theepot werd met enige regelmaat gevuld en met zijn drieën hebben we heerlijk gesmuld!

Trouwens, wat we vooraf niet wisten, is dat op donderdag het Lady’s dag is bij Ups & Downies. Dan betaal je voor een high tea slechts 12,50 per persoon (ipv 18,50). Dat was nog een extra cadeautje vandaag.

Ups & Downies
Kerkewijk 17
3901 EA Veenendaal
Tel: 0318-769193

(77 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0
Matrix #brutsellog_nl:mtrx.anchel.nl & Fediverse / Activitypub @anja@www.brutsellog.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top