Broodje Würst

Broodje Würst

Broodje Würst
Ingrediënten: 4 chipolataworstjes, 4 petit pains, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1/3 rode paprika, 125 gram champignons, chilisaus, ketjap manis, friet-chips,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bereid de worstjes in de oven, ongeveer 20 minuten. Bak de petit pains in 8 minuten bruin. Bak ondertussen 1 kleine, fijngesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en 1/3 in kleine blokjes gesneden rode paprika tot de ui zacht is. Voeg 125 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg naar smaak chilisaus en ketjap manis toe. Warm even mee. Snijd de broodjes open. Leg hierop een chipolataworstje en vervolgens de groenten. Doe er wat friet-chips over. Eet smakelijk!

0
(84 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top