Zweeds Softbread met Rosbief en Kaas

Zweeds Softbread met Rosbief en Kaas

Zweeds Softbread met Rosbief en Kaas
Onlangs had ik bij IKEA Zweeds softbread gekocht. Ooit had ik zoiets gegeten in een restaurant en vond dat zo lekker. Kortom na het shoppen bij IKEA nog even de foodmarket ingedoken en daar een pakje softbread meegenomen (ligt trouwens in de vriezer). Vandaag maakte ik deze sandwich van met onder andere een saus van French’s die ik kreeg om te proberen.

IngrediĆ«nten: Zweeds softbread, gemengde sla, rosbief, peper, zout, French’s New York deli pickle saus, kaas,

Snijd het softbread doormidden zodat je driehoekjes krijgt. Beleg met wat gemengde sla en rosbief. Bestrooi met zout en peper. Doe er naar wat French’s pickle saus over. Leg hierop weer een snee softbread. Leg hierop wat gemengde sla en plakjes kaas. Als laatste eindig je met nog een snee softbread. Eet smakelijk!

0
(26 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

2 thoughts on “Zweeds Softbread met Rosbief en Kaas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top