Le Perron – Wageningen

Le Perron – Wageningen

Le Perron - Wageningen gerookte kip pancetta
Even naar Wageningen en dan gelijk daar ook lunchen. Geluncht hebben we bij Le Perron, dat zag er namelijk zo leuk uit en op de kaart stonden ook wel lekkere broodjes. Het bleek een goede keuze! Het is een bakkerij, of ook wel boulangerie, met wat tafeltjes.

Le Perron - Wageningen Italiaanse filet americain
Ik koos er voor een broodje gerookte kipfilet met gebakken pancetta, rucola en honingmosterdsaus. Als broodje koos ik voor het donkere noten-rozijnenbroodje. Michel nam de Italiaanse filet americain met uitjes, pesto en rucola op een meergranenbroodje. Beide broodjes werden geserveerd op een broodplankje. Zoals ik al eerder schreef, het was een goede keuze, Le Perron in Wageningen.

Le Perron Wageningen
Hoogstraat 35
6701 BL Wageningen

0
(78 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top