Bami Goreng

Bami Goreng

Bami Goreng
Ingrediënten: mienestjes, 1 pakket macaroni/spaghetti groenten, 1/2 theelepel trassi, 1 theelepel sambal, 150 gram hamblokjes, ketoembar, gemberpoeder, kurkuma, knoflookpoeder, 3 eetlepels oestersaus, 3 eetlepels ketjap manis, 1/2 eetlepel sesamolie,

Aantal personen: 3

Kook de mienestjes gaar in kokend water. Bak de ui uit het groentepakket met 1/2 theelepel trassi en 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 100 gram hamblokjes toe en bak even mee. Voeg vervolgens de rest van het groentepakket toe en voeg de kruiden (ketoembar, gemberpoeder, kurkuma en knoflook toe). Bak tot de groenten gaar zijn. Roer de mie door de groenten samen met 3 eetlepels oestersaus, 3 eetlepels ketjap manis en 1/2 theelepel sesamolie. Lekker met saté. Eet smakelijk!

(264 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top