Pizza Tikka Masala

Pizza Tikka Masala

Pizza Tikka Masala
Ingrediënten: 1 eetlepel Patak’s tikka masala kruidenpasta, 1 eetlepel Griekse yoghurt, 1 kipfilet, 1 ui, 1/2 rode paprika, 2 naanbrood, Marks & Spencer Smokey Tomatosauce, mozzarella,

Aantal personen: 2

Marineer een avond van te voren de tikka masala kip. Meng hiervoor 1 eetlepel Patak’s tikka masala kruidenpasta met 1 eetlepel Griekse yoghurt. Marineer hierin 1 in dunne plakjes gesneden kipfilet. Zet in de koelkast.

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak 1 gesnipperde ui met 1/2 in blokjes gesneden rode paprika met de gemarineerde kipfilet. Bak tot de kipfilet bruin is. Besmeer ondertussen 2 naanbrood met tomatensaus. Beleg met de kip, ui en paprika. Verdeel er stukjes mozzarella over. Zet de naanbrood ongeveer 10 minuten in de voorverwarmde oven zodat de mozzarella goed kan smelten. Eet smakelijk!

0
(74 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top