Spaghetti met Kip en Champignons in Roomsaus

Spaghetti met Kip en Champignons in Roomsaus

Spaghetti met Kip en Champignons in Roomsaus
Ingrediënten: spaghetti, zout, 1 ui, 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 theelepel sambal, tijm, 1 kipfilet, kipkruiden, 1/2 rode paprika, 250 gram champignons, 200 ml kookroom, peper,

Aantal personen: 2

Kook de spaghetti gaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui met 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 theelepel sambal en wat tijm tot de ui zacht is. Snijd ondertussen 1 kipfilet in blokjes en bestrooi met kipkruiden. Voeg de kipfilet toe aan de ui. Bak tot de kipfilet bruin is. Voeg 1/2 in blokjes gesneden rode paprika toe. Bak een minuut of 5 mee. Voeg vervolgens 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg 200 ml kookroom toe. Warm het geheel goed door. Breng op smaak met zout en peper. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!

0
(198 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top