Vegetarische Kapsalon

Vegetarische Kapsalon

Vegetarische Kapsalon
Op de Instagram van Wateetjedanwel.nl kwam ik afgelopen weekend een paar keer instagrams tegen van een vegetarische kapsalon. Dat leek me wel lekker, dus ik had al één maaltijd voor op het boodschappenlijstje (qua ingrediënten dan). Dit is mijn variant geworden.

Ingrediënten: verse patat (koelvak), kaas, 1 ui, 1/2 rode paprika, vegetarische shoarma, sla, knoflooksaus,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak de frietjes in de frituur of in de actifry zoals ik doe. Doe de frietjes in de bak. Verdeel er plakjes kaas over, de frietjes moeten helemaal bedekt zijn. Zet de ovenschaal in de oven en laat de kaas smelten. Bak ondertussen 1 gesnipperde ui met 1/2 in blokjes gesneden rode paprika tot de ui zacht is. Voeg de vegetarische shoarma toe en bak tot het goed warm is. Serveer de frietjes met de shoarma, sla en knoflooksaus. Eet smakelijk!

0
(125 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top