Brunchen bij IKEA Duiven

Brunchen bij IKEA Duiven
Op een zondag naar IKEA? Zo midden in de vakantie zal het vast niet druk zijn. We hebben IKEA-dingen nodig en volgende week moeten we gewoon weer aan de slag, gisteren stormde het te hard, kortom het werd vandaag, zondag. Via internet kwam ik erachter dat je bij sommige IKEA’s op zondag kon brunchen voor slechts drie euro tussen 11 uur en 13 uur, om 12 uur zou dan pas de winkel opengaan. Zo gezegd, zo gedaan: we zijn eerst gaan brunchen.

Ten eerste, vakantietijd wat is dat? Het was superdruk in het restaurant. Daarna keuzes maken. Keuzes viel wat tegen, kaiserbroodjes, croissantjes, gemarineerde zalm, kaas, jam en boter. Ook nog omelet en pannenkoekjes, maar omelet vind ik niet lekker en de pannenkoekjes waren voor de kinderbrunch volgens mij. Daarnaast kon je ook bacon, pindakaas en dergelijke pakken maar daar moest je wel extra voor betalen. Oké drie euro is al niet veel en je kan dan ook geen enorme keuze verwachten. Niet te vergeten je kreeg er ook een jus d’orange bij.

Daarna een plekje zoeken, we waren er iets voor 12 uur en echt we hebben het laatste tafeltje moeten zoeken in het restaurant. Om 12 uur ging de ‘bel’, heerlijk nostalgisch van die schoolpauzes, en opeens was het 2/3 van het restaurant vertrokken… bizar.

Was die lunch nog wat, voor die drie euro per persoon was het prima.

IKEA Duiven
Biograaf 2
6921 EV Duiven

(2.738 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Ook lekker :

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.