Bietjes a la Crème

Bietjes a la Crème

Bietjes a la Crème
Bietjes, ik ben er geen fan van. Heel soms wil ik het wel eens proberen, zoals vandaag. En eigenlijk waren de bietjes zoals ik het vandaag had klaargemaakt best lekker, niet zo’n aardse smaak, maar wat voller. Kortom zo ga ik het nog wel eens een keer maken.

Ingrediënten: 1 potje bietjes, 1 ui, 1 eetlepel bloem, 200 ml bouillon (van 1/2 bouillonblokje), 2 eetlepels kookroom,

Aantal personen: 2

Kook de bietjes gaar. Bak ondertussen 1 gesnipperde ui tot de ui zacht is. Voeg 1 eetlepel bloem toe. Bak kort mee. Voeg dan geleidelijk 200 ml bouillon toe. Voeg als laatste 2 eetlepels kookroom toe. Roer de saus goed door en breng kort aan de kook. Snijd de bietjes wat fijner. Roer de saus door de bietjes.

Bij de bietjes a la crème aten we gebakken aardappeltjes en een speklapje. Eet smakelijk!

0
(294 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top