Golden House – Veenendaal

Golden House – Veenendaal

Golden House – Veenendaal
Nog een keer Chinees deze maand. Nu gewoon van de Chinees in Veenendaal, Golden House. Hier hadden we ooit weleens gegeten, maar eigenlijk nog nooit afgehaald. Eens moet de eerste keer zijn. Op de menukaart hadden we het Ma-Ma menu gezien en daar zat alleen maar lekkers bij zo te zien en dat bleek ook het geval te zijn.

Op het menu: nasi (je kon ook bami kiezen), tipan cha siu, babi pangang, babi ketjap, gebraden kip in pindasaus, saté (2 stokjes), pisang goreng (2x) en kroepoek. Voor 2 personen? Ja, maar dan wel 2 personen voor 2 dagen, jeetje wat een boel bakjes stonden er op het aanrecht. Lekker was het wel.

Golden House
P.W.A. Park 465A
3905 CN Veenendaal

0
(262 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top