De Blaauwe Kamer – Wageningen

De Blaauwe Kamer – Wageningen

De Blaauwe Kamer - Wageningen kroketten
Mooi weer vandaag en daarom hebben we weer eens onze wandelschoenen aangetrokken. We zijn naar natuurgebied de Blauwe Kamer gegaan. Dit gebied ligt tussen Rhenen en Wageningen (en dus vlakbij Veenendaal, waar we wonen). Hier hebben we wel vaker gelopen, maar dan in een ander jaargetijde, veel kouder kan ik me herinneren. Voordat we gingen wandelen hebben we eerst gegeten in het panoramarestaurant De Blaauwe Kamer.

De Blaauwe Kamer - Wageningen broodje warmvlees zonder ei
Michel nam er een broodje warm vlees, zonder gebakken ei en ik had zin in kroketten en nam het dus ook. Op het terras heb je inderdaad een mooi uitzicht op het landschap. Eten was niet bijzonder, maar prima.

De Blaauwe Kamer
De Blaauwe Kamer 14
6702 PA Wageningen
Tel: 0317-421410

(41 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top