Jorgos Griekse Lekkernijen – Terherne

Jorgos Griekse Lekkernijen – Terherne

Jorgos Griekse Lekkernijen - Terherne bifteki, souvlaki, kipgyros
Tijdens het verkennen van Terherne toen we hier afgelopen maandag arriveerden kwamen we Jorgos al tegen. Gewoon ergens in Terherne bij een woonhuis. De plek wat ooit misschien een garage was, was nu een ‘afhaal Griek’ met een grote steenoven, een toonbank en wat zitjes. Dit leek ons ook wel leuk om eens te proberen. Je kan er alleen afhalen en op onze luie zondag ging Michel naar Jorgos.

Alle drie kozen we iets anders om zo alles weer met elkaar te delen zoals we wel vaker doen als we bijvoorbeeld Indonesisch afhalen. Op het bord: souvlaki, varkensvlees aan de spies, bifteki, gehakt van de grill en kipgyros. Erbij kregen we nog frietjes, tzaziki en een Griekse salade (met feta en groene olijven). Het was echt lekker, dus als je in Terherne bent en je wilt niet koken of uiteten? Bij Jorgos kan je lekker Grieks afhalen!

Jorgos Griekse Lekkernijen
Buorren 48
8493 LG Terherne

0
(534 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top