Picknickers – Terherne

Picknickers – Terherne

Picknickers - Terherne RUNDVLEESBURGER LAKENVELDER
Ik weet eigenlijk niet meer precies waar ik voor het van Picknickers hoorde. Volgens mij was het een filmpje van een woonboot, die je ook voor een vakantie kon huren en daarin kwam de picknickmand van Picknickers in voor. Net voordat we op weg gingen zag ik ook nog op Instagram een foto van iemand die ik volg die bij Picknickers had gegeten (en er laaiend enthousiast over was) en daarna zat het visitekaartje ook nog in de welkomstmap van Landal. Nou, dan moet je er dus wel heen. Na een ochtend in Grou zijn we dan even doorgereden naar Picknickers, even buiten Terherne, om daar te lunchen. Goede keuze bleek!

Ik koos bij Picknickers voor de rundvleesburger lakenvelder, een hamburger van de slager uit Akkrum op een brioche broodje met zoete aardappel en gebakken bacon.

Picknickers - Terherne OMA BOBS KROKETTEN
Michel had zin in een kroket en nam Oma Bob’s kroketten. Twee kroketten op bruin desembrood met grove mosterd.

Picknickers - Terherne  CLUB KIP
Britt en Tom waren eensgezind. Zij kozen voor de Club Kip, een club sandwich met avocado, scharrelkip en bacon (en met een heleboel groentechips).

Picknickers vond ik dé ontdekking van deze vakantie. Een leuke tent met lekker eten. Een leuk terras, relaxte muziek. Gewoon een lekker en relaxt plekje (en dat vonden de Lotto Jumbo schaatsers Sven Kramer, Douwe de Vries en Wouter Olde Heuvel en niet-Lotto Jumbo schaatser Koen Verweij ook kennelijk, net toen wij er waren stopten zij er voor een bakkie koffie.)

Picnickers
Utbuorren 54
8493 MA Terherne

0
(134 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top