Barbecue

Barbecue

barbecue speklapje
Op onze ‘aanlegsteiger’ stond een echte Weber barbecue. Er moest dus wel ergens deze week gebarbecued worden. Gelukkig was het vandaag zonnig en konden we echt barbecuen. Hup barbecue naar het terras boven, kooltjes er in en barbecuen maar.

Op de barbecue lag onder andere speklapjes, worstjes, kip en hamburgers. Verder op tafel stokbrood bestreken met patatkruiden voordat het de oven in ging, coleslaw, salade en verse watermeloen. Kortom dat was smullen in het zonnetje!

(13 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0
Deel op sociale media
Matrix #brutsellog_nl:mtrx.anchel.nl & Fediverse / Activitypub @anja@www.brutsellog.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top