De Walrus – Sneek

De Walrus – Sneek

De Walrus - Sneek Gerookte zalm
Vandaag was het grauw en regenachtig, jammer genoeg. Met zijn viertjes zijn we wel gaan shoppen, eerst in Joure en daarna in Sneek. In Sneek zagen we de Walrus, en dat leek ons wel een leuk tentje. Het leek klein, maar eenmaal binnen bleek het veel groter te zijn, er bleek ook nog een hele bovenverdieping te zijn. Kortom we vonden er nog een tafeltje voor vier. Maar wat hebben we gekozen?

Ik dacht eens een keer wat anders te doen en nam een broodje gerookte zalm. De gerookte zalm lag op dikke sneden donker walrusbrood met Heks’nkaas, kappertjes, zongedroogde tomaat en sla.

De Walrus - Sneek Club Sandwich
Michel koos voor de Club Sandwich, getoast wit walrusbrood belegd met gebakken bacon, kipfilet, tomaat, sla en remouladesaus.

De Walrus - Sneek daydream
Britt had het ook goed voor elkaar. Zij nam de ‘Daydream’. Dit was een broodje gerookte zalm, een broodje kroket en een soepje naar keuze. Britt koos de gazpacho als soepje.

De Walrus - Sneek Visclub
Tom koos net als Michel voor een club sandwich, maar dan eentje met gerookte zalm, de Visclub. Deze was belegd met gerookte zalm, tzatziki van chioggia biet, komkommer en pluksla.

Wat hebben we hier lekker geluncht en wat was het veel, tenminste dat vonden Britt en ik, beide hadden we moeite om het op te krijgen. Lekker was het sowieso! Dank je wel Britt voor deze lekkere lunch!

De Walrus
Leeuwenburg 11
8601 CG Sneek
Tel: 0515-438100

(95 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top