Wraps met gerookte kip, babyboerenkool en komkommer-mint relish

Wraps met gerookte kip, babyboerenkool en komkommer-mint relish

Wraps met gerookte kip, babyboerenkool en komkommer-mint relish
Net voordat de vakantie begon kreeg ik van Vezet babyboerenkool en gemengde snijbiet (snijbiet met babyboerenkool en jonge spinazie) en van Marks & Spencer een tasje met allerlei lekkers waaronder een cucumber en mint relish. Ik heb het meegenomen op vakantie en maakte er dit lunchgerecht van: Wraps belegd met M&S cucumber & mint relish, babyboerenkool, snijbiet, tomaat en gerookte kip.

Het is eigenlijk heel simpel wraps iets verwarmen zodat het beter vouwbaar is. Besmeren met cucumber & mint relish, daarna beleggen met babyboerenkool, gemengde snijbiet, blokjes tomaat en in stukjes gesneden gerookte kip. Daarna dichtvouwen en smullen maar.

0
(26 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top