Spaghetti Bolognese

Spaghetti Bolognese

Spaghetti Bolognese
Fijn, vandaag kookte Britt. Zij maakte deze spaghetti bolognese.

Ingrediënten: spaghetti, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 theelepel sambal, 2 worsten, 1 wortel, 250 gram champignons, 1 blik tomaatblokjes, 1 blikje tomatenpuree, suiker, ketjap manis, chilisaus, zout, peper,

Aantal personen: 4

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 2 ontvelde worsten toe en bak het worstvlees rul en bruin. Voeg vervolgens 1 in blokjes gesneden wortel toe. Bak een paar minuten mee. Voeg daarna 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg daarna 1 blik tomaatblokjes en 1 blikje tomatenpuree toe. Breng op smaak met suiker, ketjap manis, chilisaus, zout en peper. Warm nog goed door. Serveer de saus met de spaghetti. Eet smakelijk!

0
(150 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top