Spaghetti Bolognese

Spaghetti Bolognese

Spaghetti Bolognese
Fijn, vandaag kookte Britt. Zij maakte deze spaghetti bolognese.

Ingrediƫnten: spaghetti, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 theelepel sambal, 2 worsten, 1 wortel, 250 gram champignons, 1 blik tomaatblokjes, 1 blikje tomatenpuree, suiker, ketjap manis, chilisaus, zout, peper,

Aantal personen: 4

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 2 ontvelde worsten toe en bak het worstvlees rul en bruin. Voeg vervolgens 1 in blokjes gesneden wortel toe. Bak een paar minuten mee. Voeg daarna 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg daarna 1 blik tomaatblokjes en 1 blikje tomatenpuree toe. Breng op smaak met suiker, ketjap manis, chilisaus, zout en peper. Warm nog goed door. Serveer de saus met de spaghetti. Eet smakelijk!

(150 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top