Vegetarische Springrolls

Vegetarische Springrolls

Vegetarische Springrolls
Ingrediënten: 150 gram sugarsnaps, 1 nestje glasmie, 2 wortels, 2 eetlepels sojasaus, rijstvellen, pinda’s, chilisaus,

Kook 150 gram sugarsnaps beetgaar. Giet af en spoel met koud water. Snijd de sugarsnaps in reepjes. Kook 1 nestje glasmie. Giet af en spoel met koud water. Rasp 2 wortels. Meng met 2 eetlepels sojasaus. Week de rijstvellen (steeds 1 per keer, dan vullen etc). Verdeel er glasmie, sugarsnaps, wortels en wat pinda’s over. Vouw de rijstvellen om de vulling. Ga zo door tot de vulling (of één van de vullingen) op is. Serveer met de chilisaus. Eet smakelijk!

0
(154 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top