Pannenkoeken Gevuld met Champignons en Gehakt

Pannenkoeken Gevuld met Champignons en Gehakt

Pannenkoeken Gevuld met Champignons en Gehakt
Ingrediënten: 1 ui, 1 theelepel sambal, 300 gram gehakt, 250 gram champignons, chilisaus, tomatenketchup, zout, peper, 6 pannenkoeken, kaas,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 175 graden. Bak 1 gesnipperde ui met 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 300 gram gehakt toe en bak het gehakt bruin en rul. Voeg vervolgens 250 gram champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg naar smaak een beetje chilisaus en tomatenketchup toe. Breng op smaak met zout en peper. Vul 6 pannenkoeken met het gehakt-champignons mengsel. Rol de pannenkoeken op en leg ze in een ovenschaal. Verdeel er plakjes kaas over. Zet de ovenschaal ongeveer 10 minuten in de voorverwarmde oven (of tot de kaas gesmolten is). Eet smakelijk!

(304 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top