Broodje Vega Hamburger met Brie en Kersen

Broodje Vega Hamburger met Brie en Kersen

Broodje Vega Hamburger met Brie en Kersen
Dit broodje zag ik in de Libelle Lekker staan met spek en gewone hamburgers. Alleen in gewone hamburgers… ik wilde het liever vegetarisch maken, is gelijk ook makkelijker op zo’n doordeweekse dag. Het is een aparte combinatie, maar wel een lekkere!

Ingrediënten: 3 ciabatta broodjes, 3 vegetarische hamburgers, 1 sjalotje, 1 pot kersen, 1 theelepel balsamico azijn, 2 theelepels honing, kaneel, maïzena, sla, brie,

Aantal personen: 3

Bak de ciabatta broodjes af in de oven volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak de hamburgers bruin in hete boter. Bak in een andere pan 1 sjalotje tot het zacht is. Voeg 1 pot kersen inclusief sap toe samen met 1 theelepel balsamico azijn, 2 theelepels honing en een beetje kaneel. Breng zachtjes aan de kook. Maak een papje van een beetje maïzena en wat koud water. Voeg dit toe aan de kersen. Laat de saus wat indikken. Beleg de ciabatta broodjes met blaadjes sla, de vegetarische hamburger en plakjes brie. Doe er als laatste wat van de kersensaus over. Serveer de rest van de kersensaus en de sla erbij. Eet smakelijk!

0
(83 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top