Sperziebonen uit de Oven

Sperziebonen uit de Oven

Sperziebonen uit de Oven
Ingrediënten: 300 gram aardappels, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 200 gram ham (dikke plak), 300 gram sperziebonen, zout, peper, kaas,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 175 graden. Schil de aardappels. Kook de aardappels bijna gaar. Snijd de aardappels in blokjes. Doe de aardappelblokjes in een ovenschaal. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook en 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 200 gram in blokjes gesneden ham toe en 300 gram gebroken sperziebonen (diepvries). Warm 10 minuten door. Doe de sperziebonen-mengsel bij de aardappels in de ovenschaal. Doe er wat zout en peper over. Verdeel kaas over de schaal. Zet de ovenschaal nog ongeveer 15 minuten inde voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

0
(537 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top