Mexicaanse Gehaktballetjes

Mexicaanse Gehaktballetjes
Van Meatball & Co had ik ook de gehaktkruiden Mexicaans gekregen. Die hebben we vandaag uitgeprobeerd, wat uitgebreid met maïs, tacochips en sla en voilà weer een makkelijke maaltijd.

Ingrediënten: 500 gram gehakt, 1 ei, paneermeel, 1 pakje Meatballs & Co gehaktkruiden Mexicaans, 1 ui, 1 blikje Bonduelle maïs fiësta, water, tacochips, sla,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 200 graden. Meng 500 gram gehakt met 1 ei, wat paneermeel en de gehaktkruiden uit het pakje. Draai er kleine gehaktballetjes van. Leg de gehaktballetjes in een ovenschaal. Zet de ovenschaal ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven.

Bak ondertussen 1 gesnipperde ui tot het zacht is. Voeg 1 uitgelekt blikje maïs fiësta en de inhoud van het zakje saus uit het pak. Voeg een beetje water toe om de saus wat dunner te krijgen. Warm het geheel in ongeveer 10 minuten.

Serveer de Mexicaanse gehaktballetjes met de maïs, sla en tacochips. Eet smakelijk!

(36 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.