De Bijenmarkt in Veenendaal

De Bijenmarkt in Veenendaal

De Bijenmarkt in Veenendaal spekkaas pannenkoek
De supermarkt bij ons in de buurt, Jumbo Huibers, had een superactie, er kon namelijk gespaard worden voor een gratis tweede pannenkoek bij het net geopende pannenkoekenrestaurant in Veenendaal De Bijenmarkt. Inmiddels hadden we al een paar kaarten vol en zijn we, ik, Michel, Britt en Tom, pannenkoeken gaan eten op zomaar een woensdagavond. Wat hebben we gegeten?

Britt, Tom en ik namen alle drie een pannenkoek met spek en kaas. Michel nam de pannenkoek met spek en appel. De pannenkoeken waren zo klaar en daarom waren we ook zo weer weg. In ieder geval hebben we lekker gegeten en sowieso was het gezellig zo op een gewone woensdagavond pannenkoeken eten

De Bijenmarkt
Nieuweweg-Noord 267A
3905 LW Veenendaal
Tel: 0318-506469

(31 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top