Orloff Gebraad, Rollade met Ham en Kaas in Champignonsaus

Orloff Gebraad, Rollade met Ham en Kaas in Champignonsaus

Orloff Gebraad, Rollade met Ham en Kaas in Champignonsaus
Ingrediënten: 1 rollade, 1 sjalotje, 250 gram champignons, 125 ml crème fraîche, zout, peper, ham, kaas,

Verwarm de oven voor op 175 graden. Bak een rollade aan alle kanten goed bruin in de hete boter. Haal het uit de pan. Leg de rollade nog ongeveer 1 1/2 uur in een voorverwarmde oven met een oventhermometer in de rollade. Zo kan je precies zien wanneer de rollade gaar is. Check dus regelmatig.

Maak ondertussen de champignonsaus. Bak 1 gesnipperde sjalotje tot het sjalotje zacht is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg 125 ml crème fraîche toe. Warm het geheel goed. Breng op smaak met zout en peper.

Haal het netje van de rollade en snijd de rollade in plakken. Leg een schijf rollade in een ovenschaal, leg hierop een plakje ham en een plakje kaas. Daarna weer een schijf rollade en weer een plakje ham en dan weer kaas. Ga zo door tot je geen rollade meer hebt. Giet de champignonsaus over de rollade. Zet de ovenschaal in de voorverwarmde oven op 180 graden voor 25 minuten. Eet smakelijk!

(631 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top