Broodje Zalmsalade

Broodje Zalmsalade

Broodje Zalmsalade
Van de warmgerookte zalmsteaks die ik van Albert Heijn had gekregen vanwege de samenwerking met Wereld Natuurfonds had ik nog 2 steaks over. Ik maakte er deze zalmsalade van die eigenlijk wel erg lekker is geworden.

Ingrediënten: 1 sjalotje, 3 eetlepels crème fraîche, 1 1/2 eetlepel mayonaise, 1/3 citroen, peper, 2 gerookte zalmsteaks, broodjes,

Snipper een sjalotje heel fijn. Meng het sjalotje met 3 eetlepels crème fraîche, 1 1/2 eetlepel mayonaise, het sap van 1/3 citroen en wat peper. Haal het vel van 2 gerookte zalmsteaks en snijd de zalm fijn. Schep door het crème fraîche-mengsel. Eet de zalmsalade op vers afgebakken broodjes. Eet smakelijk!

0
(202 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top