Intratuin Tuincafé Barneveld

Intratuin Tuincafé Barneveld

Intratuin Tuincafé Barneveld broodje van de maand grillworst
Eindelijk heb ik iets bedacht voor de bloempotten in onze tuin. Dit jaar geen zomergoed zoals begonia’s maar rotsplantjes en laat je die nu net in allerlei kleuren hebben. Op naar de Intratuin in Barneveld. Daar hebben we in het tuincafé geluncht. Michel en ik namen beide het broodje van de maand.

Het broodje van de maand was boerenlandbrood belegd met warme grillworst, rode ui, kaas, sla, kerriemayonaise en kiemgroente. We kregen 2 sneeën brood die beide goed belegd waren. Lekker gegeten in ieder geval.

Intratuin Barneveld
Burgemeester Aschofflaan 1
3772 MV Barneveld
Tel: 0342-405040

(147 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top