Vegetarische Curry met Naanbrood

Vegetarische Curry met Naanbrood

Vegetarische Curry met Naanbrood
1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 1 theelepel ketoembar, 1 theelepel gemberpoeder, 1 theelepel kurkuma, 1/2 theelepel chilipoeder, 1 laurierblaadje, 5 tomaten, 1 pot doperwten en wortel, 1 blikje tomatenpuree, 400 ml kokosmelk, naanbrood, papadums,

Aantal personen: 4

Bak 1 gesnipperde ui toe met 2 fijngehakte teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 1 theelepel ketoembar, 1 theelepel gemberpoeder, 1 theelepel kurkuma en 1/2 theelepel chilipoeder. Roerbak tot de ui zacht is. Voeg 5 in blokjes gesneden tomaten en 1 pot doperwten en wortels toe. Bak kort mee. Voeg daarna 1 blikje tomatenpuree, 400 ml kokosmelk en 1 laurierblaadje toe. Breng kort aan de kook. Laat het geheel nog 10 minuten pruttelen. Haal het laurierblaadje uit de pan. Serveer met naanbrood en papadums. Eet smakelijk!

0
(121 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top