Vegetarische Curry met Naanbrood

Vegetarische Curry met Naanbrood

Vegetarische Curry met Naanbrood
1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 1 theelepel ketoembar, 1 theelepel gemberpoeder, 1 theelepel kurkuma, 1/2 theelepel chilipoeder, 1 laurierblaadje, 5 tomaten, 1 pot doperwten en wortel, 1 blikje tomatenpuree, 400 ml kokosmelk, naanbrood, papadums,

Aantal personen: 4

Bak 1 gesnipperde ui toe met 2 fijngehakte teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 1 theelepel ketoembar, 1 theelepel gemberpoeder, 1 theelepel kurkuma en 1/2 theelepel chilipoeder. Roerbak tot de ui zacht is. Voeg 5 in blokjes gesneden tomaten en 1 pot doperwten en wortels toe. Bak kort mee. Voeg daarna 1 blikje tomatenpuree, 400 ml kokosmelk en 1 laurierblaadje toe. Breng kort aan de kook. Laat het geheel nog 10 minuten pruttelen. Haal het laurierblaadje uit de pan. Serveer met naanbrood en papadums. Eet smakelijk!

(121 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top