Macaroni Bolognese

Macaroni Bolognese

macaroni bolognese
Ingrediƫnten: macaroni, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 250 gram gehakt, 250 gram champignons, 1 pot worteltjes, 1 blik tomaatblokjes, 1 blikje tomatenpuree, zout, peper,

Aantal personen: 4

Kook de macaroni gaar in kokend water met wat zout. Bak in hete boter 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook en wat tijm naar smaak tot de ui glazig is. Voeg 250 gram gehakt toe en roerbak dit tot het gehakt bruin en los is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons en 1 uitgelekt potje worteltjes toe. Roerbak tot de champignons zacht zijn. Voeg vervolgens 1 blik tomaatblokjes en 1 blikje tomatenpuree toe. Laat het geheel kort aan de kook komen. Breng op smaak met zout en peper. Eet smakelijk!

0
(266 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top