Broodje Pulled Pork

Broodje Pulled Pork

Broodje Pulled Pork
Pulled pork, je hebt het vast bij meerdere bloggers gezien en ook ik mocht het uitproberen van Albert Heijn. Op deze zondag eindelijk bereidt als een lunch. Pulled pork kende ik al, maar dan uit Denemarken waar het, toen wij er vorig jaar waren, al in de supermarkt lag en ik heb het al jaren geleden op tijdens een culiperslunch van Yvette van Boven Leuk dat zoiets dus nu ook naar Nederland komt.

De pulled pork doe je 30 minuten in de oven en daarna haal je het uit elkaar en klaar is het, normaal gesproken duurt het maken van pulled pork veel langer. Zelf heb ik de pulled pork op een bruin broodje gedaan met een blaadje sla, komkommer, wortel en de barbecuesaus die in de verpakking zit. Natuurlijk zijn er meer opties, zelf heb ik wel eens pulled chicken wrap gemaakt maar je kan pulled pork ook in een taco serveren of gewoon bij de aardappeltjes en groenten. Op een blog zag ik het zelfs al door de risotto heen, ook een idee.

De pulled pork met barbecuesaus is verkrijgbaar bij Albert Heijn en kost 12,50 per kilo, een doosje met 4 porties kost ongeveer 5 euro.

(154 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top