Turkse Brood Pizza met Worstjes, Courgette en Paprika

Turkse Brood Pizza met Worstjes, Courgette en Paprika

Turkse Brood Pizza met Worstjes, Courgette en Paprika
Ingrediënten: 1 ui, 1 teentje knoflook, 5 chipolataworstjes, 1 courgette, 1 rode paprika, 1 Turks brood, 1 blikje tomatenpuree, ketjap manis, 1 1/2 eetlepel Maarten’s bbq-saus, mozzarella, kaas,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en 5 chipolataworstjes (waar je het vel vanaf hebt gehaald). Bak tot het worstvlees bruin en rul is. Voeg 1 fijngesneden courgette en 1 in kleine blokjes gesneden rode paprika toe. Bak tot de groente zacht zijn. Snijd de bovenkant van het Turks brood af. Maak een sausje van 1 blikje tomatenpuree, wat ketjap manis en 1 1/2 eetlepel barbecuesaus. Verdeel de saus over het Turkse brood. Verdeel vervolgens en de groenten en worstjes er over. Doe als laatste plakjes mozzarella en geraspte kaas over de Turkse brood pizza. Zet de Turks brood pizza ongeveer 10 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

0
(304 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top