Souplesse in Veenendaal

Souplesse in Veenendaal

Souplesse in Veenendaal Italiaanse Tosti
Vandaag hebben we geluncht in Veenendaal, zomaar. Langs Souplesse loop je eigenlijk al snel als je door de Corridor loopt of als je uit de parkeergarage komt, alleen wij hebben er nog nooit gegeten. Eens moet de eerste keer zijn toch?

Op de kaart had ik wereldse tosti’s gezien. Ik koos de Italiaanse en hoopte eigenlijk een beetje dat het er eentje was zoals in België, met een verse bolognesesaus erbij. Helaas dat was niet het geval. De Italiaanse tosti was belegd met salami, chorizo, rode ui, pastasaus en kaas. Geen aparte pastasaus er dus bij. Het was wel lekker hoor.

Souplesse in Veenendaal Panini Boerenham
Michel nam een panini boerenham. Dit was een panini belegd met boerenham, tomaat, pesto en mozzarella. Stiekem was ik wel een beetje jaloers op hem, dat brood zag er lekker uit. Ook hij vond zijn panini lekker. Kortom prima plekje om even te lunchen.

Brasserie Souplesse
Passage 42 (Corridor)
3901 AZ, Veenendaal

0
(45 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top