Barbecue

Barbecue

Barbecue
Precies op die super warme dag wordt er in de avond een code oranje afgegeven, zwaar weer op komst na een dag van 31 graden. Net op zo’n dag hadden we bedacht te gaan barbecueën. Gelukkig waren we precies voor de eerste regendruppels klaar!

De inkopen hadden Britt en ik gedaan en we hadden op het menu qua vlees spekfakkels, shaslicks, gemarineerde speklapjes, hamburgers en kebab-spiesen. Groente op de barbecue kan natuurlijk ook goed zo hadden we gevulde kastanjechampignons, mini-paprikaatjes gevuld met mozzarella en honingmosterd-aardappeltjes aan spiesjes. Op tafel nog een salade, stokbrood en zelfgemaakte kruidenboter. Als afsluiter nog marshmallows en meloen.

Kortom heerlijk gegeten en een fijne avond!

(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0
Matrix #brutsellog_nl:mtrx.anchel.nl & Fediverse / Activitypub @anja@www.brutsellog.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top