Rijst met Kip, Paprika en Banaan

Rijst met Kip, Paprika en Banaan

Rijst met Kip, Paprika en Banaan
Ingrediënten: rijst, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 1 kipfilet, gemberpoeder, ketoembar, 1 rode paprika, 1 prei, 1 appel, 2 bananen, 2 eetlepels ketjap manis, 1 eetlepel gembersiroop, 1/2 bouillonblokje,

Aantal personen: 3

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 2 fijngehakte teentjes knoflook en 1 theelepel sambal kort in hete boter (of olie). Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet met gemberpoeder en ketoembar naar smaak toe. Bak tot de kipfilet bruin is. Voeg 1 gesneden rode paprika en 1 in ringen gesneden prei toe. Roerbak een paar minuten. Voeg vervolgens 1 geschilde en in blokjes gesneden appel, 2 in plakjes gesneden bananen, 2 eetlepels ketjap manis, 1 eetlepel gembersiroop en 1/2 verkruimeld bouillonblokje toe. Warm het geheel even goed door. Serveer met de rijst en eventueel met gefruite uitjes. Eet smakelijk!

(208 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0
Matrix #brutsellog_nl:mtrx.anchel.nl & Fediverse / Activitypub @anja@www.brutsellog.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top