Cordon Bleu’s

Cordon Bleu’s

Cordon Bleu's
Cordon bleu, maar dan zelf gemaakt, alleen zonder paneermeel.

Ingrediënten: 3 schnitzels, curry, kaas, ham, zout, peper,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 180 graden. Smeer een laagje curry op de schnitzels. Bestrooi met zout en peper. Omwikkel plakjes kaas met ham. Leg het ham-kaas pakketjes op de schnitzels. Vouw de schnitzels over het pakketje. Steek vast met een cocktailprikker. Leg de schnitzels in een ovenschaal. Smeer de andere kant van de schnitzels ook in met een laagje curry en bestrooi met zout en peper. Zet de schnitzels ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

0
(49 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top